Persoonlijke coaching

Een professioneel op maat gemaakt hardloopschema op weg naar jouw 5 km, 10 km, halve/hele marathon of elk ander sportieve doel. Wat je doel ook mag zijn, ik zal je begeleiden met natuurlijk een persoonlijk trainingsschema, maar ook tips/advies en/of techniektraining. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut en afgeronde minor Sports & Nutrition ben ik goed in staat onderbouwde adviezen te geven. Daarnaast heb ik als atleet door de jaren heen natuurlijk enorm veel ervaring opgedaan en deze kennis draag ik graag aan je over! Bij vragen neem gerust contact op!

services

Er is nog meer mogelijk

Clinic

Een sportieve clinic voor bijvoorbeeld een klas, bedrijf of sportteam. Hardlooptraining met focus op looptechniek, activiteit en plezier. Mogelijk op elke gewenste locatie.

Looptechniek training

Eenmalig

Tijdens een eenmalige individuele training wordt er persoonlijke aandacht gegeven aan alle aspecten van het hardlopen. Trainingswijze en planning kunnen worden besproken en er kan gewerkt worden aan de looptechniek. Veel is mogelijk in overleg.

features

Wat krijg je

Groepen

Wanneer je een aanmelding voltooid voor meer dan 3 personen, zal iedereen een 20% korting per maand ontvangen. Ideaal voor hardloopgroepjes! *Graag vermelden bij de aanvraag.

Coaching App

Ik maak gebruik van een coaching app om alle atleten te begeleiden. Je zult hiertoe toegang krijgen en na het verbinden met je sporthorloge of telefoon zul je hierop al je trainingen ontvangen. 

Trainingsschema

Uiteraard ontvang je een op maat gemaakt trainingsschema met wetenschappelijke onderbouwing in combinatie met mijn persoonlijke ervaring.

Aanvraag

Hier kun je een volledig vrijblijvende aanvraag indienen.

CoronaSolo3k Premium

X